Veure EN GIRA

Arxiu

Como funciona la fuente mágica del Montjuic ?

fin de año 2018 Barcelona

Com funciona la font màgica de Montjuïc?

Història

Va ser construïda amb motiu de l’Exposició Universal de 1929 per Carles Buïgas al lloc on estaven situades les Quatre Columnes de Josep Puig i Cadafalch. Les obres de construcció van durar menys d’un any.
La font Màgica de Montjuïc, o simplement anomenada font de Montjuïc, està situada a la plaça de Carles Buïgas, al districte de Sants-Montjuïc, Barcelona.
En els anys 80 es va incorporar la música, i poc abans dels Jocs Olímpics de 1992 es van restaurar completament.
A partir del 2013, se celebra a aquest lloc la festa de les Campanades a la ciutat de Barcelona. Barcelona ha ideat una nova icona de la ciutat amb un espectacle de focs artificials i un sol que simbolitzés a recompte de les campanades i la tradició de menjar un raïm amb cada campanada.

Llavors, com funciona la font màgica de Montjuïc?

Malgrat els anys aquesta font segueix enlluernant a tots els espectadors i com era d’esperar-se en aquest també seria la part fonamental per a la celebració de cap d’any, amb la direcció coreografia dirigida per Anna Planas i Antonio Diaz la Font Màgica de Montjuïc novament es porta el protagonisme. Aquesta festa té en la direcció artística a Efímer encapçalat per Miquel Tanca director de la companyia.
A dalt us deixem un vídeo de com funciona la font Màgica de Montjuïc.

Comparte este contenido