Veure EN GIRA

La gran tempesta espectacle per a esdeveniments

No us deixeu enganyar per les aparences: sembla una cúpula, però és una bombolla.


Sinopsi

Els que la miren, des de fora, en veuen la bellesa, però només els que hi han entrat poden entendre la seva màgia. És un moment en una altra realitat. Una festa en una altra dimensió.

La nostra cúpula transparent, de 8 metres de diàmetre a la base, recrea aquelles boles que tenen un paisatge en miniatura al seu interior, on “neva” en agitar-les.

Dins de la cúpula, un xou de llums i música creat expressament es reprodueix en coordinació al funcionament de les grans turbines que fan volar pels aires quilos i quilos de confetti, produint la sensació d’estar enmig d’una tempesta. A més, en ser la cúpula transparent l’espectacle és doble, ja que des de fora el públic pot veure l’interior, i a persones de totes les edats jugant amb el confetti com si fos neu. És fascinant veure adults i nens passant-ho bé junts.

És un espectacle idoni per a esdeveniments amb gran afluència de públic, ja que cada passi dura a penes cinc minuts, i entren grups d’unes 30 persones cada vegada. Els passis es succeeixen sense més descans entre ells que el temps necessari per a fer el canvi de grup, amb una afluència mitjana que supera les 200 persones per hora.

Espectacle per a esdeveniments

La gran tempesta és un espectacle per a tots els públics, un entreteniment gairebé esportiu disponible per a totes les ciutats d’Espanya des de Barcelona, Madrid a Sevilla, és una producció original d’aquesta Efímer, Aquesta atracció és idoni per a esdeveniments empresarials de gran afluència, per diversos motius la seva estructura ens permet divertir a l’espectador ja sigui dins o fora de la cúpula amb una instal·lació de so tant dins com fora de l’estructura, convertint l’ambient un concert en viu. Contractar aquest servei és molt senzill posa’t en contacte amb nosaltres solament per ultimar detalls.

5 raones de Perquè contractar aquest espectacle per al teu esdeveniment?

    1. Impacte una vegada instal·lada la cúpula amb els seus accessoris impacta a tots.
    2. Diversió, explorar i viure la sensació d’estar dins d’aquesta atracció es torna en una experiència única.
    3. Entreteniment assegurat per a un gran numero de persones, ja que en aquesta atracció poden entrar fins a 30 persones cada 5 minuts assegura que ningú es quedi sense l’experiència.
    4. Promoció si el que cerques és destacar a les xarxes amb els teus esdeveniments, aquesta atracció et brinda una divulgació segura a través de les xarxes dels teus convidats.
    5. Preu, per a la seva magnitud i abast aquesta atracció aquesta molt bé de preu, consultans !

Comparte este contenido

Per saber-ne més


TIPUS D’ESPECTACLE: Instal·lació de carrer de gran format
PÚBLIC: Totes les edats
IDIOMA DE L’ESPECTACLE: Espectacle sense text. Les indicacions dels actors per al bon funcionament de la instal·lació es poden donar en català, castellà o anglès segons convingui.
DURACIÓ DE L’ESPECTACLE: Passis ininterromputs d’uns cinc minuts de durada


IDEA ORIGINAL: Efímer
DIRECCIÓ: Miquel Setó
DISSENY: Miquel Setó
CONSTRUCCIÓ: Efímer, Miquel Setó, Carlos Setó, Ibrahima Sory
MÚSICA ORIGINAL: Eslàstica Produccions Musicals
LLUM I SO: Oriol Rufach
DATA I LLOC D’ESTRENA: 18 de setembre de 2015; festes de la Mercè de Barcelona


ESPAI: superfície lliure d’obstacles i plana de 16×10 metres mínim
ESCOMESA: potència 22KW (aprox), (trifàsica a 380V + neutre + terra), amb un quadre general de distribució amb 2 preses cetact de 32A i 2 preses a schuko
PERSONAL: 2 persones de càrrega i descàrrega durant el muntatge (3,5 hores) i el desmuntatge (2,5 hores). 2 persones de suport quan la instal·lació està en funcionament. Vigilància quan la instal·lació no està en funcionament.
ALLOTJAMENT I DIETES
Vegeu la fitxa tècnica per a més detalls.

Fitxa Tècnica Dossier Fotos Videos